Ouder- en beschermcomité

Het ouder- en beschermcomité is samengesteld uit mensen die zich engageren om alle ouders te vertegenwoordigen. Zij trachten een schakel te vormen tussen directie en leerkrachten enerzijds en de ouders anderzijds, met steeds het welzijn van onze kinderen als eerste doel.
Het ouder- en beschermcomité wil de gemeenteschool beter profileren, de groei en de bloei van deze school bevorderen  zodat de kinderen de beste kansen tot ontplooiing  krijgen.
De school kent een actieve ouderparticipatie, zo biedt men  ondersteuning bij o.m. niveaulezen,  de wekelijkse fruitdag, het sinterklaasfeest, de begeleiding naar het zwembad e.d.
 
Ouders of sympathisanten  die actief willen meewerken, kunnen zich steeds kandidaat stellen om in het ouder- en beschermcomité te zetelen.

Voor inlichtingen kan men zich  steeds wenden tot :

  • met betrekking tot  de hoofdschool ‘De Krekel’  : Mevrouw Jeannine Adriaenssens, voorzitter van het ouder- en beschermcomité, Kasteelstraat 92 te Zelzate. (tel.0473/22.52.88)
  • met betrekking tot  de kleuterschool ‘Het Krekeltje’ : Mevrouw Sylvie De Vriese, voorzitter van het ouder- en beschermcomité,  Sch. N. De Meijerstraat 14 te Zelzate (tel. 09/342.74.47 of sylvie.de.vriese@telenet.be)

In de hal/kleuterspeelplaats van de school hangt een postbus waarin ouders en kinderen hun ideeën en bemerkingen aan het ouder- en beschermcomité kunnen doorgeven.
Samenkomsten van het ouder- of beschermcomité worden steeds tijdig via een mededeling aan de ingangsdeuren bekendgemaakt.
Uiteraard zijn alle (groot)ouders en sympathisanten steeds van harte welkom !